בשנות התשעים, כחלק מהתפתחות תרבות האוכל בישראל, החלה להתגלגל בלשוננו מילה חדשה, גורמה. כל מסעדה שרצתה להבליט את עצמה על פני האחרות, קראה לעצמה גורמה. עם הזמן נותרה שכבה דקה של מסעדות וחברות קייטרינג שענו לתואר גורמה. לנו , בתור צרכנים, חשוב לדעת, שלא כל חברה יכול להיחשב גורמה ולא כל ארוחה היא גורמה. יש מיתוסים שצריך לשבור גם בתחום הזה:
- גם חברות קייטרינג כשר יכולות להיחשב גורמה.
- קייטרינג גורמה לא חייב להיות משהו שאיש לא מכיר. גם אוכל איטלקי או יפאני יכול להיחשב גורמה
- הרעיון בגורמה הוא לא רק ההכנה אלא אופי ההגשה והכמות המינימליסטית
- אם תרצו, גם חומוס וטחינה יכולים להיות גורמה
תל אביב תל אביב 38850
אנחנו בחברת פרי אמור שירותי בר לאירועים, מקימים ברים עם משקאות אלכוהוליים ושייקים לאירועים. הברמנים שלנו ידאגו למלא כל בקשה שלכם במקצועיות ובעבודה נקייה. אנחנו בחברת פרי...
בית צורי אליהו 22 תל אביב
ורדית מכינה תבשילים, מיני מאפים, מעדנים מחומרים איכותיים שבחרה בעצמה. ישנו מגוון של תפריטים בשריים וחלביים, טבעוניים וצמחוניים. בכל תפריט ניתן למצוא סוגים שונים של...
מושב בית הלוי תל אביב
קייטרינג אסאדו בוצ'ר מתמחה בעישון כל סוגי הבשר. עושים קייטרינג למגזר הפרטי, העסקי ולאירועים כגון: בר מצווה, חתונות, ימי הולדת, אירועים ומסיבות. משלבים בין מוצרים...
סוטין 12 תל אביב
שף טולי הינו שף פרטי המארגן אירועים מצומצמים בבית הלקוח (עד 25 איש). האירועים של שף טולי מחושבים ומושקעים לפרטים הקטנים, על מנת להתאים לסועדים יצירה אישית...
יהודה הלוי 101 תל אביב 65797
קייטרינג בוטיק חלבי כשר. התפריט מתבסס על השדה הישראלי, חומרי גלם טבעיים,דגים טריים, גבינות ממחלבות בוטיק, מאפים וקינוחים באפייה ביתית. האוכל לרוב נעשה פרונטלית ומוגש...