בשנות התשעים, כחלק מהתפתחות תרבות האוכל בישראל, החלה להתגלגל בלשוננו מילה חדשה, גורמה. כל מסעדה שרצתה להבליט את עצמה על פני האחרות, קראה לעצמה גורמה. עם הזמן נותרה שכבה דקה של מסעדות וחברות קייטרינג שענו לתואר גורמה. לנו , בתור צרכנים, חשוב לדעת, שלא כל חברה יכול להיחשב גורמה ולא כל ארוחה היא גורמה. יש מיתוסים שצריך לשבור גם בתחום הזה:
- גם חברות קייטרינג כשר יכולות להיחשב גורמה.
- קייטרינג גורמה לא חייב להיות משהו שאיש לא מכיר. גם אוכל איטלקי או יפאני יכול להיחשב גורמה
- הרעיון בגורמה הוא לא רק ההכנה אלא אופי ההגשה והכמות המינימליסטית
- אם תרצו, גם חומוס וטחינה יכולים להיות גורמה
סוטין 12 תל אביב
שף טולי הינו שף פרטי המארגן אירועים מצומצמים בבית הלקוח (עד 25 איש). האירועים של שף טולי מחושבים ומושקעים לפרטים הקטנים, על מנת להתאים לסועדים יצירה אישית...
יהודה הלוי 101 תל אביב 65797
קייטרינג בוטיק חלבי כשר. התפריט מתבסס על השדה הישראלי, חומרי גלם טבעיים,דגים טריים, גבינות ממחלבות בוטיק, מאפים וקינוחים באפייה ביתית. האוכל לרוב נעשה פרונטלית ומוגש...
העליה 62 תל אביב
שפים מקצועיים המגיעים לבית הלקוח לכל אירוע: מסיבת רווקים, ימי הולדת, ארוחה זוגית. הגשת התפריט נעשית בצורת בופה או מזנון. נותנים גם ייעוץ קולינרי. עובדים בכל הארץ.
הרצל 5 תל אביב
לריבר אקספרס מגוון פיתרונות לכל אירוע החל ממגשי מסיבה קטנים לאירוע קטן, או מגשי סושי גדולים, מוקפצים, סלטים מנות אורז משולבות קינוחים ועוד המיועדים לכמות גדולה יותר של...