בשנות התשעים, כחלק מהתפתחות תרבות האוכל בישראל, החלה להתגלגל בלשוננו מילה חדשה, גורמה. כל מסעדה שרצתה להבליט את עצמה על פני האחרות, קראה לעצמה גורמה. עם הזמן נותרה שכבה דקה של מסעדות וחברות קייטרינג שענו לתואר גורמה. לנו , בתור צרכנים, חשוב לדעת, שלא כל חברה יכול להיחשב גורמה ולא כל ארוחה היא גורמה. יש מיתוסים שצריך לשבור גם בתחום הזה:
- גם חברות קייטרינג כשר יכולות להיחשב גורמה.
- קייטרינג גורמה לא חייב להיות משהו שאיש לא מכיר. גם אוכל איטלקי או יפאני יכול להיחשב גורמה
- הרעיון בגורמה הוא לא רק ההכנה אלא אופי ההגשה והכמות המינימליסטית
- אם תרצו, גם חומוס וטחינה יכולים להיות גורמה
הרצל 97 תל אביב
פולו רוסו קייטרינג היא מסעדה המגישה אוכל חם וביתי בתפזורת ובחמגשיות. מכינים אוכל לאירועים של בין 30 ל-400 איש. יש להם מחירים נוחים.
תל אביב
קמילה בר הוקמה על מנת להציב רף חדש בתעשיית הברים בעולם האירועים. חברת קמילה בר מקימה ברים יוקרתיים לאירועים ומביאה עמה רמה חדשה שטרם נראתה כמוהה של הפקות בר לאירועים...
העלייה 68 תל אביב
אריאל רוזנבלום הינו בעל הסמכת שף מסוג 5 ומאסטר בפיסול בקרח, בצק סוכר ומרציפן דלעות, זרי פרחים מירקות ופיסול בבצק משוקולד. במסגרת תפקידיו, משמש אריאל רוזנבלום, כבוחן משרד...
פוריה 8 תל אביב
בראזני 4 תל אביב 6280
קייטריג מגוון במחיר קטן שרות לכל מקום בארץ אוכל אמיתי בלי כל הסושי מושי ומוקפץ לי עממי אותנתי7 סוגי סלטים 3תוספות מנה עיקרית שתיה לחמניות וכלים 55ש\"ח לסועד/ת ...
רוטשילד 10 תל אביב
בחברת נויה קייטרינג , יציעו לכם תפריטים עשירים במיוחד שיהיו גם ערבים לחיך וגם ראווה לעיניים. תוכלו להתרשם מהתפריט החלבי העשיר של נויה קייטרינג ולהגיע לטעימות ומהר מאוד...