תפריטי ילדים
הי שירן
אין כמו מסיבות לילדים:)
כמי שערך הרבה אירועים בהם היו מעורבים גם ילדים
אני חייב לציין שעידן הנקניקיה, צ'יפס, ספגטי , שניצלונים – עדיין קיים אך כבר לא בלעדי כמו בעבר.
את מקומם החליפו/ התווספו בין היתר – עמדות סושי, עמדות אסיאתיות סטייל ג'ירף, עמדות דים סאם, כריכי רובן ועוד.
כמו תמיד הכל גם עניין של תקציב..
הייתי ממליץ לשלב מהמודרני והקלאסי, כלומר, גם נקניקיות והמבורגר וגם סושי
שאפשר לרכוש מאחת הסושיות.
אם רוצים וניתן להשקיע יותר ניתן להזמין איש מקצוע שיכין דים סאם/ מוקפצים/ סושי לעיני הילדים.
מקווה שעזרתי
בברכה
נעם בר
קייטרינג תלתן