המלצות לקייטרינג איטלקי

עמוד הבית פורומים פורום קייטרינג המלצות לקייטרינג איטלקי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • תגובות
  • #59783
    המלצות לקייטרינג איטלקי

    שלום

    אני עורכת אירוע למשפחה אחרי פסח ומעוניינת בקייטרינג איטלקי. אשמח לקבל המלצות לתפריט איטלקי שלא כולל רק פיצות ופסטה

    תודה
    חלי

    #59784
    תפריט איטלקי.

    הי חלי. 
    את צודקת לחלוטין – אוכל איטלקי אינו בהכרח רק פסטות. הנה הצעה לתפריט המשלב מנות נוספות עם חומרי גלם ישראליים, זמינים. 

    ברוסקטות וקרוסטיני

    ברוסקטה עגבניות

    ברוסקטה בזיליקום ומוצרלה

    קרוסטיני כבד עוף

    קרוסטיני טאפנד

    מזנון עיקרי

    אוסובוקו עגל ביין

    עוף בלימון

    פילה דניס בעגבניות

    פסטות

    רביולי בטטה בשמנת ופרמזן

    ניוקיס בפסטו וצנוברים

    ירקות טריים

    סלט ירוק עם קולפניות קישוא בויניגרייט פטל

    סלט תרד טרי פרי טרי ופרי יבש בויניגרייט תפוזים וקארי

    מבחר אנטיפסטי: קישואים בנענע

    בטטות בשומשום ודבש

    פטריות במלח גס

    חצילים קלויים

    בצל סגול בבלסמי

    קינוחים

    טארט תותים

    אגסים ביין

    מוס שוקולד

    ביסקוטים ביין קינוח

    מקווה שהייתי לך לעזר, בהצלחה!
    טליה
    "טליה – גורמה ידידותי"

    #59785
    תפריט איטלקי.

    הי חלי. 
    את צודקת לחלוטין – אוכל איטלקי אינו בהכרח רק פסטות. הנה הצעה לתפריט המשלב מנות נוספות עם חומרי גלם ישראליים, זמינים. 

    ברוסקטות וקרוסטיני

    ברוסקטה עגבניות

    ברוסקטה בזיליקום ומוצרלה

    קרוסטיני כבד עוף

    קרוסטיני טאפנד

    מזנון עיקרי

    אוסובוקו עגל ביין

    עוף בלימון

    פילה דניס בעגבניות

    פסטות

    רביולי בטטה בשמנת ופרמזן

    ניוקיס בפסטו וצנוברים

    ירקות טריים

    סלט ירוק עם קולפניות קישוא בויניגרייט פטל

    סלט תרד טרי פרי טרי ופרי יבש בויניגרייט תפוזים וקארי

    מבחר אנטיפסטי: קישואים בנענע

    בטטות בשומשום ודבש

    פטריות במלח גס

    חצילים קלויים

    בצל סגול בבלסמי

    קינוחים

    טארט תותים

    אגסים ביין

    מוס שוקולד

    ביסקוטים ביין קינוח

    מקווה שהייתי לך לעזר, בהצלחה!
    טליה
    "טליה – גורמה ידידותי"

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.