קייטרינג בשרי חששות

#59833
קייטרינג בשרי חששות

שלום אריאל, 
ראשית סליחה כי אני עונה לך כל כך הרבה זמן מאז ששאלת את השאלה.

יש כל כך הרבה כיוונים לתשובה בהקשר לבשר באירועהזמן שלוקח לעשות בפועל. 
אנסה לעשות קצת סדר.

ישנן חברות קייטרינג המתמחות בבשר. ההתמחות שלהן באה לידי ביטוי בשימוש בטכניקת עישון של הבשרים. הם באים עם דודים גדולים של מעשנות, הם לוקחים את הבשרים, מספר רב של שעות מראש ומתחילים לעשן את הבשר. 
כל קייטרינג והמומחיות שלו בעניין. בתור מי שעבד עם הרבה חברות קייטרינג מעטים עושים את זה ברמה טובה.

טכניקה אחרת הינה שימוש במנגל. טכניקה זאת דורשת פחות זמן צלייה ,אך גם כאן לא הרבה עושים את זה טוב.

טכניקה שלישית הינה שימוש בתנור אפייה, מה שעושה רוסט ביף באירוע.

ובכן, כל בשר או גוש בשר יש לו את הזמן שלו. פרגיות זה מהר מאוד, גוש אנטריקוט לוקח הרבה יותר זמן.

כל קייטרינג לוקח בחשבון את בישול וצליית הבשר מבחינת זמנים, נערכים מספיק זמן מראש לכך, כך שהבשר יוצא בדיוק בזמן.

דבר נוסף שקייטרינגים עושים זה שימוש בארון חימום. עושים את הבשר מוקדם יותר ומכניסים את הבשר לארון חימום. זה יוצא מגעיל (סליחה על המילה).

אשמח אילו תיצור איתי קשר דרך האתר ואוכל לייעץ לך באופן אישי על בשרים טכניקות ומה כדי להקפיד.

שיהיה בתאבון.

גיל צוקרמן, בעלים של קייטרינג טעם אישי.
http://Www.taam-ishi.co.il
או בטלפון
0525298587