בית ספר לבישול גלילי של ארז קומרובסקי

אודות בית ספר לבישול גלילי של ארז קומרובסקי

ארז קומרובסקי הינו שף ואופה שיצר טרנדים קולינאריים חדשים במטבח הישראלי.  כעת פתח ארז בית ספר לבישול גלילי  בביתו שבשמורת אלונים, אשר במצפה מתת שבגליל העליון. במסגרת שיעורי בית הספר מלמד ארז את סודות הבישול, תוך שימוש בירקות אורגניים, שמני זית ויינות מתנובת הגליל, עשבי בר מהגליל, והמון אהבה לאדמה. ארז מעניק לתלמידיו את כל הטיפים והסודות שהוא מכיר. כל רזי הבישול של ארז קומרובסקי ייגלו לעיני שומעיו -באיזה אופן טלה צריך להתבשל,כיצד בוחרים את הירקות הטובים ביותר לבישול, באיזה סוג שמן זית מתבלים, איך בוחרים דגים טריים ועוד הרבה סודות מקצועיים, שהמשותף לכולם הוא בישול אקולוגי, המבוסס על ירקות ופירות אורגניים. במסגרת המפגשים ארז מאלתר על הירקות שבבוסתן, מכין עם האורחים טאג'ינים מבשר גדי מקומי ומתרנגולות עסיסיות, הכל במסגרת מאוד אישית וביתית.

מתת

ביקורות על בית ספר לבישול גלילי של ארז קומרובסקי

עדיין לא התקבלו ביקורות על בית ספר לבישול גלילי של ארז קומרובסקי כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בתי עסק נוספים בתחום