קשה להאמין עד כמה העולם של חברות קייטרינג השתנה משנות השמונים ועד היום. בדומה לעולם המסעדנות והמזון בישראל, כך העולם של חברות קייטירנג גדל והשתנה, עד שכיום, כל חברת קייטרינג שעובדת באירוע , היא לא פחות ממסעדה נודדת והאורחים באירוע נהנים כמו לקוחות שבעים במסעדה.
השינויים בעולם הקייטרינג נובעים ממספר גורמים, ראשית, כמות המסעדות בישראל גדלה פי כמה וכמה, שלא נדבר על המגוון שנוצר ועל האיכות שלהן. שנית, הישראלים גילו את חדוות המזון. אנשים רוצים יותר מאשר עוף ואורז, הם רוצים קייטרינג גורמה, ואם אפשר בכמה סוגים. שלוש, ישראלים מוכנים להשקיע באירוע שלהם. אם צריך להזמין דוכני מזון וחברת קייטרינג כדי להרשים את האורחים , הם יעשו את זה. יש אירועים שחוגגים פעם אחת, וגם אם חוגגים אותם פעמיים, רצוי שנעשה את זה בצורה שאיש לא ישכח ארבע, בשביל להרשים, לבקרן ולרגש, צריך לעבוד קשה. גם באוכל.
יהודה הלוי 101 תל אביב 65797
קייטרינג בוטיק חלבי כשר. התפריט מתבסס על השדה הישראלי, חומרי גלם טבעיים,דגים טריים, גבינות ממחלבות בוטיק, מאפים וקינוחים באפייה ביתית. האוכל לרוב נעשה פרונטלית ומוגש...
העליה 62 תל אביב
שפים מקצועיים המגיעים לבית הלקוח לכל אירוע: מסיבת רווקים, ימי הולדת, ארוחה זוגית. הגשת התפריט נעשית בצורת בופה או מזנון. נותנים גם ייעוץ קולינרי. עובדים בכל הארץ.
הרצל 5 תל אביב
לריבר אקספרס מגוון פיתרונות לכל אירוע החל ממגשי מסיבה קטנים לאירוע קטן, או מגשי סושי גדולים, מוקפצים, סלטים מנות אורז משולבות קינוחים ועוד המיועדים לכמות גדולה יותר של...
ישכון 22 תל אביב
לילך מכינה קייטרינג עם אוכל מעוצב, אומנותי ואיכותי. לילך הוכשרה בקורדון בלו בצרפת. מכינה בעיקר טאפאסים ים תיכוניים עם נגיעות אסייתיות.
אושה 9 תל אביב 69200
גורמה אירועים הינו קייטרינג בוטיק מרמת-אביב, המפיק אירועים איכותיים חלביים ובשריים, מכל הסוגים, בהיקף של 4-250 מוזמנים. אירוע קטן כגדול, זוכים לאותה תשומת לב והקפדה; ארוחת...