קשה להאמין עד כמה העולם של חברות קייטרינג השתנה משנות השמונים ועד היום. בדומה לעולם המסעדנות והמזון בישראל, כך העולם של חברות קייטירנג גדל והשתנה, עד שכיום, כל חברת קייטרינג שעובדת באירוע , היא לא פחות ממסעדה נודדת והאורחים באירוע נהנים כמו לקוחות שבעים במסעדה.
השינויים בעולם הקייטרינג נובעים ממספר גורמים, ראשית, כמות המסעדות בישראל גדלה פי כמה וכמה, שלא נדבר על המגוון שנוצר ועל האיכות שלהן. שנית, הישראלים גילו את חדוות המזון. אנשים רוצים יותר מאשר עוף ואורז, הם רוצים קייטרינג גורמה, ואם אפשר בכמה סוגים. שלוש, ישראלים מוכנים להשקיע באירוע שלהם. אם צריך להזמין דוכני מזון וחברת קייטרינג כדי להרשים את האורחים , הם יעשו את זה. יש אירועים שחוגגים פעם אחת, וגם אם חוגגים אותם פעמיים, רצוי שנעשה את זה בצורה שאיש לא ישכח ארבע, בשביל להרשים, לבקרן ולרגש, צריך לעבוד קשה. גם באוכל.
ירושלים
ירמוך תל מונד 40600
ברקו היא קונדיטוריה איכותית אשר שמה לה לדגל את האיכות והמקצועיות חסרת הפשרות של איכות החומר, הטעמים וההגשה. ברקו קונדיטוריה שייכת לרוני ויתקון אשר פתחה את הקונדיטוריה...
הציונות 9\16 ירושלים 96741
מאפים ונפלאות היא קונדיטוריה ביתית המורכבת מעוגות ועוגיות, אוכל צמחוני וחלבי בטעם ביתי מפנק ועשיר ובניחוח צרפתי לאירועים של עד 100 איש.. תחומי התמחות:...
תל אביב
יועץ קולינרי בכיר: השף שחר ברנע מספק שירותי ייעוץ קולינרי למסעדות, בתי קפה, רשתות מזון ועסקים מתחום הקייטרינג תחומי התמחות: ייעוץ קולינרי, יועץ קולינרי, יועץ למסעדות,...
רמז צורן
חברה להפקת אירועים - מתוקתקות היא חברה שמחה. אנחנו שמחים להפיק אירועי קונספט. בחתונה או בת-מצווה, הרמת כוסית מעונבת או מסיבת תה משוגעת: הרעיונות שלנו יפתיעו לכם את העין,...