למה עדיף קייטרינג ממוסד כאשר מזמינים אוכל לאורך זמן (שירותי הסעדה לעובדים לדוגמא)?
קייטרינג ממוסד הוא בעל רישיון עסק ורישיון יצרן. רשיון העסק, המוענק על ידי הרשות המקומית, מוודא כי מדובר בעסק המנוהל כראוי ונתון לביקורת של רואה חשבון, מה שמקטין משמעותית את הסיכוי למעילה ו/או פשיטת רגל מפתיעה. רישיון היצרן, אולי חשוב מכך, ניתן על ידי משרד הבריאות ובא להבטיח כי יצור האוכל נעשה תוך כדי עמידה בסטנדרטים של היגיינה ותברואה מתאימים (שטיפת ידיים של כל הנוגע באוכל, קירור מתאים וכו').