theCatering.co.il

אתר קייטרינג מציג : מנות ראשונות ממולצות לאירועים


לפני שני עשורים, המנה הראשונה הפופולרית באירועים הייתה סיגרים ממולאים בבשר, לפני עשר שנים היה זה הסלמון המעושן וכיום מככב כמובן הסושי.
כדי לעשות סדר בחלק שמתחיל את פרק האוכל בכל אירוע, אספנו עבורכם רעיונות והצעות למנות ראשונות באירוע


בעבר הייתה הפרדה משמעותית באירועים בין שלב ה"אירוע" לשלב האוכל (חשבו לדוגמה על "חתונה הפוכה"). היום שני השלבים משתלבים זה עם זה ומנות ראשונות שמוצעות בעת קבלת הפנים באירוע כוללות מנות מורכבות ומושקעות, בהן נעשה שימוש גם בחומרי גלם יקרים (דגים, כבד אווז, רוסטביף סינטה וכד').

תכנון המנות הראשונות או מנות קבלת הפנים בהתאם לאופי האירוע ולאוכלוסייה הוא עניין של מומחיות ומקצועיות. תכנון מקדים יבטיח שבאירוע יהיו דוכני מזון מגוונים ושונים זה מזה, וכל אורח ימצא משהו להתחבר אליו.

חברת קייטרינג טובה לא נמדדת רק ביכולת שלה להכין מנה עיקרית בשרית טובה, ולעיתים דווקא מנה ראשונה קטנה תלמד על הכישורים והכישרון של מי שמבשל או של מי שמכין את האוכל בפועל.

למרבה המזל, במפגשים של טעימות לפני האירוע תאפשר לכם חברת קייטרינג המעוניינת שתשכרו את שירותיה לטעום מנות ראשונות רבות מאד – אפילו עשרות.

מנות ראשונות מומלצות

מנה פרטים לאיזה אירוע מתאים
פוקצ'יה ניתן לשלב באירוע דוכני מזון בהם תנורים להכנת פוקצ'ות טריות ולוהטות. ניתן להפריד בין פוקצ'ות עם ירקות לפוקצ'ות עם בשר עליהן (בשר טלה טחון / חזה אווז מעושן ועוד). ניתן לספק כמות גדולה בקצב מהיר יחסית. אירוע גדול – חתונה ובה לפחות מאתיים אורחים. 
סושי חברת קייטרינג שלא מציעה דוכני סושי היא פשוט לא מעודכנת. בתצורה הבסיסית יהיה מדובר בסושי משני סוגים (אינסיידאוט/רגיל עם סלמון או ירקות). חברות רבות (כמו "מזל טלה") מציעות דוכני מזון ובהם סושי-מן מיומנים שמכינים סושי במספר רב של צורות ועם סוגים שונים של דגים – טונה אדומה, סלמון, דניס טרי ועוד. לאירוע שאחוז האורחים הצעירים בו גבוה. דוכן סושי מוסיף לרוב כמה אלפי שקלים לעלות הכוללת שתגבה חברת קייטרינג.
כבד אווז גולת הכותרת של המנות הבשריות – מייקר את האירוע (בכ-25 ₪ למנה), אבל משאיר רושם של אירוע יוקרתי. לרוב מתאים לשלב את כבד האווז עם ריבה ומיוחדת (ריבת בצל, ריבת חציל וכד').  לאירוע לא גדול עם אנשים שמבינים באוכל (ברית, בר מצווה וכד'), או לכל גודל של אירוע כאשר כסף הוא לא מגבלה.
דוכן רוסטביף במסגרת אירוע שבו יש דוכני מזון של מנות ראשונות ניתן לשלב דוכן ובו נתחים גדולים של רוסטביף סינטה או אנטרקוט שנפרסים לעיני האורחים. את הרוסטביף מומלץ לחלק עם חרדל, מיונז שום, צלפים וכד'. לכל אירוע בו יש אוכלי בשר שלא מפחדים מבשר אדום מעט.
גרבדלקס סלמון מדובר בסלמון כבוש שמתאים כמנה ראשונה לאלו שאינם אוכלים בשר וגם סתם למי שאוהב סלמון. גם למנה זו מומלץ לצרף מיונז שום, רבעי לימון, צלפים וניתן לשדרג עם ביצי סלמון לכל אירוע.
"מוקפץ צמחוני" כל חברת קייטרינג צריכה לקחת בחשבון את האוכלוסייה הצמחונית. דרך טובה היא דוכן ובו ווק להקפצה מהירה של נודלס צמחוני – גם מהיר, גם טעים וגם לא יקר לאירוע בו צפויים להשתתף צמחונים רבים ביחס לכל המשתתפים.  
גספצ'ו מרק עגבניות קר אותו ניתן להגיש בתוך כוסות שתייה, עם מקל של מלפפון וטיפת טבסקו לאירוע שמתקיים בקיץ.
 
 

חשוב לזכור שהמנות הראשונות או מנות הפתיחה מייצרות רושם ביחס לרמת האוכל, וגם ציפיות.
לכן חשוב שתהיה התאמה בין איכות המנות הראשונות לאלו שיבוא אחריהן ולא למקד את כל ההשקעה בשלב אחד של האירוע




09/08/2011    המאמר עודכן בתאריך 06/09/2012    theCatering.co.il
פורום קייטרינג

© זכויות יוצרים – מאמר זה מובא על ידי אתר theCatering.co.il, הינו בבעלותו הבלעדית והשימוש בו כפוף לתנאי השימוש המפורטים באתר. למען הסר ספק, מובהר בזאת כי אין לצלם ו/או לשכפל ו/או להעתיק ו/או לפרסם ו/או להעביר מאמר זה, או חלקים ממנו, לאף גורם. הפרת האמור לעיל בכל אופן או צורה אסורה בהחלט. בעלי המאמר יפעלו וינקטו בכל הצעדים המשפטיים העומדים בפניהם בכל מקרה של הפרה של תנאים אלו. במידה ואתם מעוניינים להשתמש בתכנים או חלק מהם – פנו אלינו דרך טופס יצירת קשר


קהילת קייטרינג - בואו הצטרפו
Copyright © 2019 theCatering.co.il כל הזכויות שמורות
אתר קייטרינג מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מתחום הקייטרינג
מחפשים חברות קייטרינג? מלאו את הטופס וקבלו פניות
אנחנו עובדים עם חברות הקייטרינג האמינות והמקצועיות בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
יישוב:
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד!