theCatering.co.il

קייטרינג גורמה - מהעוף והדג לסושי היפאני


תרבות המזון של הישראלים השתנה כפי שאנו יודעים הצרכן הישראלי נפתח לסוגים וטעמים שונים של אוכל, אותם הוא צורך בארוחות בביתו או במסעדות. השינוי לא פסח על ארוחות קייטרינג באירועים שונים אליהם הוא מוזמן או מזמין.

הפתיחות הישראלית בסוגים ובטעמים של האוכל כפי שאנו עדים לה בשנים האחרונות, נובעת ממספר סיבות, ראשית, יותר ויותר ישראלים נחשפים לסוגי מזון בצורות שונות, עם זה דרך נסיעות לחו"ל, קליטת העלייה והעובדים הזרים, וייבוא של מאכלים שונים על ידי שפים ורשויות שיווק שונות. שנית, יותר ויותר ישראלים החלו בשנים האחרונות להפוך את הבישול לתחביב עיקרי שלהם, כך הם למדו להכיר מאכלים שונים והתנסו בהכנת מאכלים מארצות ועדות שונות. שלוש, החל משנות התשעים אנו עדים לתנופה בענף המסעדנות בישראל, תנופה אשר הביאה להקמת מסעדות מסוגים שונים.

התנופה של ענף המסעדנות בישראל והפתיחות של הצרכן הישראלי לסוגי אוכל שונים, לא פסחה גם על תחום הקייטרינג. אם בעבר היינו עדים לקייטרינגים של עוף ודגים עם סלטים, אזי שהיום כל אירוע מנסה לשלב סוגים שונים של מאכלים, אשר הופכים את האירוע לחגיגה של טעמים וריחות. כל אירוע משלב חברת קייטרינג גורמה אשר מתמקצעת בסוג מסוים של אוכל או במספר סוגים וכך יכולים האורחים להנאות ממאכלים שונים.

סוגי קייטרינג

אם נביט על רשימת סוגי הקייטרינג נגלה, שהמרחק בין ימינו לימים בהם נהגנו להגיש ולאכול עוף ודג, הוא עצום. כיום אפשר למצוא קייטרינג גורמה שמגיש אוכל יפאני בדיוק כמו במסעדה יפאנית, קייטרינג איטלקי שמשלב מנות שונות של פסטות ובשר, קייטרינג צרפתי עם אוכל גורמה, קייטרינג בשרי עם נינוח ארגנטיני, ברזילאי או מזרח תיכוני, או לחילופין קייטרינג צמחוני למי שלא אוכל בשר, וסגנונות רבים אחרים של אוכל.

חברות קייטרינג מודעות לכך, שבעלי אירועים מחפשים את הדרך האולטימטיבית להנעים את זמנם ולהשביע את תיאבונם של האורחים שלהם והם רוצים שאלו יזכרו את האירוע שלהם בזכות האוכל שהוגש בו. על כן המאכלים מגיעים ברמה הגבוהה ביותר עם גיוון רחב ובעיקר ייחודיות אשר כמוהה אפשר למצוא רק במסעדות. לא פעם נמצא מנות אשר עשויות קצת שונה, מטובלות ברטבים שונים ומוגשות בצורות שונות, באופן שמתאים לאירועים ולא נמצא אותם במסעדות.

חשוב לציין, שלא רק הגיוון של האוכל או סוג האוכל הוא מה שחשוב באירוע, אלא גם אופי הכנתו. לכן חברת קייטרינג גורמה שמכינה אוכל יפאני, איטלקי, צרפתי או כל סוג אוכל אחר, תתמחה בבישול אוכל זה ולרוב תעדיף לבשל סוג אחד של אוכל, על מנת להתמקצע בו.

עבור הלקוח הישראלי, הרי שמדובר כמובן בברכה. כיום כאשר הוא הולך לאירוע, הוא מרגיש כאילו הוא הולך למסעדה משובחת. יש לו אפשרויות בחירה רבות, הוא מקבל אוכל ברמה גבוהה וכפי שמאמר זה ביקש לספר, הוא נהנה מאוכל מסוגים מיוחדים אשר בעבר לא זכה להם, אפילו לא במסעדות.



20/05/2009    המאמר עודכן בתאריך 06/09/2012    www..thecatering.co.il
פורום קייטרינג

© זכויות יוצרים – מאמר זה מובא על ידי אתר theCatering.co.il, הינו בבעלותו הבלעדית והשימוש בו כפוף לתנאי השימוש המפורטים באתר. למען הסר ספק, מובהר בזאת כי אין לצלם ו/או לשכפל ו/או להעתיק ו/או לפרסם ו/או להעביר מאמר זה, או חלקים ממנו, לאף גורם. הפרת האמור לעיל בכל אופן או צורה אסורה בהחלט. בעלי המאמר יפעלו וינקטו בכל הצעדים המשפטיים העומדים בפניהם בכל מקרה של הפרה של תנאים אלו. במידה ואתם מעוניינים להשתמש בתכנים או חלק מהם – פנו אלינו דרך טופס יצירת קשר


קהילת קייטרינג - בואו הצטרפו
Copyright © 2019 theCatering.co.il כל הזכויות שמורות
אתר קייטרינג מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מתחום הקייטרינג
מחפשים קייטרינג גורמה? מלאו את הטופס וקבלו הצעות בהקדם
אנחנו עובדים עם חברות הקייטרינג האמינות והמקצועיות בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
יישוב:
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד!